Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Арман БабикянВ страната има огромна нужда от сладкарници. Години

...
Редактор: e-mail: Снимка Фейсбук/Арман БабикянВ страната има огромна нужда от сладкарници. Години
Коментари Харесай

Бабикян: Страната има огромна нужда от сладкарници. Години наред се продаваше само солено и ни излезе през носа

Редактор: 

e-mail: 

Снимка Фейсбук/Арман Бабикян

В страната има голяма потребност от сладкарници. Години наред се продаваше единствено солено и ни излезе през носа. Аз намирам личен имот за сладкарница. Няма да ви кажа каква е рецептата за сладките. Нито на какви цени ще продавам. Няма да ви кажа и кой е Майстор сладкар. Няма да ви кажа и работното време. Но, сте длъжни да ми станете съдружници! Нямате право да питате за облагата! Не се интересувате кой има захарна болест!

Това написа Арман Бабикян в обществената мрежа.

Но, сте длъжни да ми станете съдружници! Нямате право да питате за облагата! Не се интересувате кой има захарна болест! Парите ми трябват незабавно и не ми обяснявайте, че продавачката е болна от сифилис! Това, че е цялостно с глутен в продукцията са долни клюки и опит да се вършиме на по- богати, в сравнение с сте!

Ако не ви харесва да платите за тази оферта си ближете сол и майната ви! Вие сте отговорни, че няма сладкарници!!!, написа още Арман Бабикян в персоналния си профил във фейсбук.



Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР